Interview met Food Curator Joey

In dit interview praten we met Food Curator Joey Herks. Je leest meer over zijn achtergrond, waarom hij zich bij Join Program aansloot en zijn ambities.

Als lid van ons Food Curatieteam ontwikkel je recepturen en schema’s voor ons Food Programma, voor de werknemers van onze klanten. Kan je een beetje over jezelf vertellen?

“Natuurlijk! Ik ben Joey, en woon in het mooie Alkmaar. Bij Vermaat heb ik geleerd en gezien dat je als cateraar best ambitieus kunt zijn. Met mijn creativiteit heb ik de catering op een locatie altijd naar een hoger niveau kunnen tillen. Vooral op gebied van gezonde lunches.

Bij Program vind ik dat we goed bezig zijn. Maar er is altijd ruimte voor verbeteringen. Daar word ik enthousiast van.”

Wat is je favoriete ingrediënt en waarom?

“Basilicum! Dit kruid heeft een hele specifieke smaak, maar je kunt er verschillende kanten mee op: ijs, smoothies, sauzen en natuurlijk pesto.”

Welke opleiding heb je gevolgd?

“Toen ik 15 jaar was begon ik in de keuken te werken. Deze bijbaan maakte me zo enthousiast, dat ik besloot om een koksopleiding te volgen.”

“Sindsdien heb ik in verschillende restaurants gewerkt en private dining gedaan bij mensen thuis. Nu werk ik al 7 jaar in de catering in verschillende functies als chef-kok. En nu dus als Food Curator bij Program.”

Waarom heb je voor Join Program gekozen?

“Ik wil helpen om ons verhaal te vertellen, door middel van gezond en fantastisch goed eten. Ik kijk ernaar uit om het creatieve concept uit te rollen en een schakel te zijn in het proces van menuopbouw tot aan productie.”

Van welke bedrijven zou je willen dat ze zich bij Join Program aansluiten?

“Jonge bedrijven zoals Spotify of Suitsupply passen goed bij onze doelgroep.”

Experience it for yourself

Hoe lunch jouw team terug naar kantoor brengt

Proefkoken voor de herfst

Interview: Transitiemanager Anneleid Linthorst

Booking.com kiest voor Join Program

Werken als Horeca Manager bij Join Program

Interview met General Manager Theo Kok

Interview met Food Curator Joey